همه سیر ترشی شمالی را به عنوان یک محصول سبزی می شناسند و به عنوان یک ترشی خوش طعم برای بسیاری از غذاها شناخته شده است و همچنین به دلیل خواص دارویی آن شناخته شده است.
ورزشکاران برای تقویت روحیه و محافظت از خود در برابر بیماری ها آن را مصرف می کردند و سیر تند و ترد به بخشی جدایی ناپذیر از غذاهای بسیاری از ملل تبدیل شده است.
این سبزی اغلب به صورت تازه یا خشک و بعداً به صورت کنسرو استفاده می شد و در مورد اینکه چرا سیر برای بدن ما مفید است و آیا اثرات مضری دارد یا خیر صحبت خواهیم کرد.
سیر کنسرو شده تمام ویتامین ها، مواد معدنی و عناصر کمیاب مورد نیاز بدن ما را حفظ می کنند.
آلیسین قوی ترین ماده بازدارنده اکسیداسیون است که فواید زیادی برای همه اندام ها ارائه می کند.
پتاسیم قادر به حفظ تعادل آب و نمک است و همچنین عملکرد کبد، قلب و کلیه را بهبود می بخشد.
کلر چربی ها را تجزیه می کند، به تشکیل پلاسمای خون کمک می کند و برای عملکرد کبد مفید است.
کلسیم استخوان ها را بهبود می بخشد، آنها را قوی تر می کند، اسکلت را تشکیل می دهد و لخته شدن خون را بهبود می بخشد.
ویتامین C ایمنی را تقویت می کند و در برابر سرماخوردگی موثر است.
ید به مبارزه با بیماری های تیروئید کمک می کند.
ویتامین PP به جلوگیری از زوال عقل کمک می کند.
فیتونسیدها با باکتری های بیماری زا در بدن مبارزه می کنند.
سدیم متابولیسم و هضم را تحریک می کند، بافت ها را مقاوم تر می کند و همچنین در عملکرد ماهیچه ها شرکت می کند.
فسفر جذب ویتامین ها را تقویت می کند، انقباض عضله قلب را بهبود می بخشد و عملکرد صحیح مغز را تضمین می کند.