خرمای پیارم یکی از انواع خرمای ایرانی است که طرفداران زیادی در دنیا دارد.
ایران کیفیت درجه یک، طعم منحصر به فرد، ظاهری ماندگار و اشتهای طولانی مدت را به بسیاری از کشورهای جهان صادر می کند. در واقع خرمای پیارم یکی از گران ترین و پرطرفدارترین خرماهای دنیاست.
به دلیل نوع آن به خرما کبکاب لاکی نیز معروف است و دارای طعمی بی نظیر، طعم عالی، ماندگاری طولانی مدت و همچنین خواص فراوانی است.
خرمای پیارم سرشار از قند، پروتئین و سایر مواد معدنی است و ارزش غذایی بالایی دارد بیشتر قند موجود در این نوع خرما از فروکتوز است.
برای افراد دیابتی بسیار مناسب است و به متابولیسم بدن کمک می کند.
پوست نازک خرمای پیارم قهوه ای تیره است و زیبا و خواستنی به نظر می رسد.
فرآیند شستشو آسان است خرمای پیارم به دلیل رطوبت کم از ترش شدن، کرم، تخمیر محافظت می شود و تا سن 18 ماهگی سالم می ماند.
می توانید آن را به مدت شش ماه در یخچال نگهداری کنید شرکت سان اکسپورت به عنوان شرکت خرمای ایران، برای توزیع خرمای ایرانی مانند خرمای پیارم با تمامی استانداردهای لازم داخلی و بین المللی مورد تایید تمامی کشورهای جهان، از بهترین دستگاه های یخچال دار استفاده می کند.
خرمای ربی به دلیل داشتن قند طبیعی از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.
همچنین خرمای ربی ارزش غذایی بالایی دارد و جایگزین خوبی برای شکر است.
مواد تشکیل دهنده این محصول لاکتوز و فروکتوز است که سرشار از قندهای طبیعی است.
استفاده از آن برای افراد دارای قند خون ضرری ندارد. درخت نخل رابی به هوای گرم و خشک نیاز دارد.
کاشت و پرورش خرمای خاخام در استان سیستان و بلوچستان ایران به دلیل مقاومت در برابر کم آبی از رونق زیادی برخوردار است.
از طرفی میوه این نوع درخت خرما بسیار سریع و در کنار خرمای مضافتی که جزء خرمای منطقه است رشد می کند.
نوع دوم خرمای ربی ایرانی خرمای رابی است که کوچکتر و سفت تر با پوست قرمز تیره و رنگ های شیرین و پنیری است.
این خرماهای خوشمزه با رنگ مشکی تیره و قهوه ای پوست نازک بسیار محبوب هستند.
اندازه های مختلفی دارد و نوع خوب آن ظاهری کشیده و کشیده و طولی در حدود 4 تا 5 سانتی متر دارد.
خرمای ربی نیمه خشک و گوشتی است ماندگاری بالا در مدت زمان طولانی تا یک سال بدون نگهداری در یخچال، یکی از مزایای اصلی خرما ربی است.
همچنین این نوع میوه خرما را می توان در جای خشک و خنک در منزل قرار داد.