با استفاده از فوم 3 سانتی به سادگی برای خود یک تشکچه سنتی بدوزید!

کنترل فیزیکوشیمیایی خواص فوم:

این مقاله درک اخیر ما را در مورد چگونگی کنترل خواص کف ضروری مختلف (یعنی اصلاح به روش دلخواه) با استفاده از سورفکتانت‌ها، پلیمرها، ذرات و مخلوط‌های آنها به عنوان عوامل کف‌کننده، خلاصه می‌کند.

به طور خاص، ما اثرات فوم 3 سانتی و  عوامل را بر کف بودن محلول ها و سوسپانسیون ها (حجم کف و اندازه حباب پس از کف کردن) در نظر می گیریم.

پایداری کف به زهکشی مایع، ادغام حباب و رسیدن حباب Ostwald خواص رئولوژیکی فوم و اندازه حباب در فوم های برش خورده ما پیوندهای متعدد و اغلب غیر پیش پا افتاده بین این خواص فوم را مورد بحث قرار می دهیم.

بر این اساس، مکانیسم هایی از فوم ۳ سانتی را خلاصه می کنیم که به فرد اجازه می دهد از عوامل کف کننده مناسب برای کنترل این خواص استفاده کند.

نقش‌های خاص لایه‌های جذب فوم سطحی و خواص توده‌ای محلول‌های کف‌ساز به وضوح از هم جدا شده‌اند.

مثال های متعددی درباره ی خواص فوم آورده شده است و برخی از سوالات باز مورد بحث قرار می گیرند در صورت لزوم، شباهت هایی با امولسیون ها مشاهده می شود.

سال‌هاست که تشخیص داده شده است که بسیاری از خواص فوم تعادلی و شبه استاتیکی فوم عمدتاً به شعاع حجمی سطح، R32 (به نام «شعاع متوسط ساتر»)، کسر حجمی حباب، Φ، و کشش سطحی محلول‌های فوم‌شده بستگی دارد.

فوم

نمونه‌هایی از چنین ویژگی‌هایی عبارتند از ساختار تعادلی فوم‌ها در میدان گرانش، تنش تسلیم کف شبه استاتیکی و کشش کف در تغییر شکل‌های کوچک و آهسته است.

اثرات این سه عامل را می توان با مقیاس بندی فشارهای موجود در توصیف فوم (مثلاً فشارهای هیدرواستاتیک و اسمزی در فوم ها) به حساب آورد.

میانگین فشار مویرگی حباب ها، σ/R32، و با یک تابع بی بعد از کسر حجمی حباب،است.

در مطالعات بعدی،با اندازه‌گیری‌های تجربی، مدل‌سازی نظری یا شبیه‌سازی‌های کامپیوتری تعیین شد.

بعدها مشخص شد که این تابع به چند پراکندگی حباب نیز بستگی دارد – این وابستگی برای فوم‌هایی با کسر مایع پایین متوسط تا ضعیف است، اما برای فوم‌هایی که به مرحله انتقال از بین بردن حباب نزدیک می‌شوند.