تفاوت بین شکر قهوه ای و شکر سفید چیست؟

قبلاً اتفاق افتاده است و علیرغم تلاش‌های من، احتمالاً دوباره تکرار می‌شود: یک پروژه پخت آخر هفته را شروع می‌کنم، آرد را الک می‌کنم و قاشق‌های پودر کاکائو را صاف می‌کنم، وقتی متوجه می‌شوم که شکر قهوه ای به اندازه شکر ندارم. دستور پخت نیاز دارد.

چه باید کرد؟ لباس واقعی بپوشید و به فروشگاه بروید؟ در ناامیدی به شکر قهوه ای چشم می زنم. آیا می توانم در دمپایی بمانم و تفاوت را با چند قاشق شکر قهوه ای روشن جبران کنم؟ خوب، پاسخ کوتاه این است که بستگی به دستور غذا دارد. بیایید نگاهی به تفاوت‌های بین شکر سفید و قهوه‌ای بیندازیم تا بفهمیم چه زمانی کار می‌کند و چه زمانی نه و آیا یکی سالم‌تر از دیگری است.

تفاوت بین شکر سفید و شکر قهوه ای قم چیست؟
قندها بر اساس اندازه دانه و رنگ آنها طبقه بندی می شوند. در شکر سفید و قهوه ای، چندین نوع مختلف وجود دارد که در زیر توضیح خواهیم داد. این تفاوت ها نتیجه نحوه پردازش شکر است. به گفته انجمن قند، شکر با استخراج آب قند از چغندر قند یا گیاهان نیشکر به دست می آید. سپس آب میوه خالص شده، فیلتر شده و به شکر طلایی خام تبدیل می شود. از آنجا، شکر به شکل نهایی خود پردازش می شود. برای شکر گرانول، این بدان معناست که تمام ملاس استخراج شده است. برای شکر قهوه ای، ملاس حفظ می شود و رنگ تیره تر، طعم کاراملی و بافت غنی تر ایجاد می کند.

آیا می توانم شکر قهوه ای را جایگزین شکر سفید کنم؟
از نظر فنی، می توانید شکر قهوه ای را جایگزین شکر سفید کنید و بالعکس با نسبت 1 به 1، به این معنی که یک قاشق غذاخوری شکر سفید را می توان با یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای جایگزین کرد بدون اینکه طعم محصول نهایی به خطر بیفتد. با این حال، از آنجایی که شکر قهوه‌ای حاوی ملاس است و تمایل به جمع شدن دارد، محصول نهایی جویدنی‌تر با طعم کارامل به دست می‌آید.

شکر قهوه ای برای افزودن رطوبت به محصولات پخته شده به خوبی عمل می کند، در حالی که شکر دانه ریز باعث ایجاد خرده های هوادهی و بافت ترد می شود. به همین دلیل، هنگام جایگزینی شکر قهوه ای به جای شکر سفید، ممکن است برای رسیدن به بافت مورد نظر، افزایش مواد خشک یا کاهش مواد مرطوب مفید باشد، اما هیچ فرمول استانداردی برای انجام این کار وجود ندارد و هر دستور غذا به سطح خاص خود نیاز دارد. پیچاندن. یا، اگر به جای شکر سفید از شکر قهوه ای استفاده می کنید، ممکن است بخواهید از شکر قهوه ای کمی کمتر از آنچه در دستور غذا گفته شده است استفاده کنید. برای تعویض شکر سفید با قهوه ای، کمی ملاس یا حتی شربت افرا را به شکر گرانول اضافه کنید (یک فنجان شکر دانه ریز به یک قاشق غذاخوری ملاس یا شربت افرا).

انواع شکر قهوه ای اصل
شکر دانه دار: همچنین به عنوان شکر سفره شناخته می شود که در پخت و پز رایج است. هنگامی که دستور غذا به “شکر” نیاز دارد، معمولا به شکر دانه ریز اشاره دارد.
شکر کاستیر: کریستال های بسیار ریز موجود در شکر کاستور آن را به گزینه ای عالی برای دستور پخت های لطیف تبدیل می کند و می توان از آن به جای شربت ساده در نوشیدنی ها استفاده کرد. می‌توانید با ریختن شکر دانه‌ریز در غذاساز در خانه، شکر را درست کنید تا خوب شود.
پودر قند: محصول جانبی شکر آسیاب شده، الک شده، پودر قند اغلب یک عنصر تکمیل کننده است و برای تهیه فراستینگ مفید است.
انواع شکر قهوه ای
شکر قهوه ای روشن: بافت جویدنی و نت های کاراملی را به غذاهای پخته شده و سس ها اضافه می کند.
شکر قهوه ای تیره: حاوی ملاس بیشتری نسبت به شکر قهوه ای روشن است و برای نان زنجبیلی مناسب است. شکر قهوه ای تیره را می توان جایگزین شکر قهوه ای روشن کرد، اما محصول نهایی طعم عمیق تر و احتمالاً رنگ تیره تری خواهد داشت.
شکر موسکووادو: کریستال های درشتی که حاوی ملاس طبیعی هستند، این ماده را برای دستور العمل هایی که نیاز به طعم ملاس عمیق تری دارند، انتخاب خوبی می کند.
شکر توربینادو: نوعی شکر نیشکر خام، شکر توربینادو دارای طعم ملایم و رنگ قهوه ای روشن است. برای دادن لایه رویی ترد به محصولات پخته شده عالی است.
شکر دمرارا: مشابه شکر توربینادو، شکر دمرارا دارای دانه نسبتا بزرگ و رنگ کهربایی کم رنگ است. مانند توربینادو، می توانید از آن برای ایجاد یک رویه شیرین و ترد روی محصولات پخته شده استفاده کنید.
آیا شکر قهوه ای سالم تر از شکر سفید است؟
پاسخ کوتاه این است که خیر، شکر قهوه ای سالم تر از شکر سفید نیست. جسیکا فنترس، متخصص تغذیه می‌گوید: «تفاوت بین شکر سفید و شکر قهوه ای روشن در تغذیه ناچیز است. شکر سفید از ملاسی که به طور طبیعی در نیشکر یافت می شود، حذف شده است. در فرآیند تولید شکر قهوه ای، آنها در واقع شکر سفید را می گیرند و ملاس را دوباره به آن اضافه می کنند، معمولاً حدود 5 تا 10٪. این درصد مشخص می کند که شکر قهوه ای روشن است یا شکر قهوه ای تیره. ملاس اضافه شده در مورد تغذیه تفاوت چندانی ایجاد نمی کند.

تفاوت کالری قابل توجهی بین شکر سفید و قهوه ای وجود ندارد. فنترس می افزاید: «طبق گزارش USDA FoodData Central، شکر سفید در هر قاشق چای خوری 16 کالری و شکر قهوه ای 15 کالری در هر قاشق چای خوری دارد. هر دو قند به گلوکز، که منبع انرژی ترجیحی بدن است، تجزیه می‌شوند. شکر قهوه‌ای دارای ریزمغذی‌هایی است که شکر سفید ندارد، یعنی کلسیم، اما باید در مقادیر زیاد مصرف شود تا واقعاً منبع مهمی باشد. به طور کلی، شکر را انتخاب کنید

  • منابع:
  1. What’s the Difference Between Brown Sugar and White Sugar?
  • تبلیغات:
  1. برنامه موقت ایالات متحده برای روپوش
  2. محافظ روبالشی هتل پیشرفته
  3. فردی که با فروش کلیه خود توانست پولدار شود!
  4. پکیج و رادیاتورهای ترکیبی الکتریکی EHC