منبع ویتامین ها، مواد معدنی و سایر مواد مفیدی هستند که در سیب ترش خشک وجود دارد برای کاهش وزن بسیار ضروری هستند.
چند تکه میوه خشک میل به شیرینی، کیک یا سایر غذاهای ممنوعه را تسکین می دهد و میل به شیرینی را سرکوب می کند.
بلغور جو دوسر خسته کننده است و با اضافه کردن چند برش سیب خشک بسیار خوشمزه تر و سالم تر خواهد بود.
این یک ماده فوق العاده برای کمپوت است، به شما امکان می دهد یک نوشیدنی شیرین خوشمزه با حداقل کالری تهیه کنید و تمام مزایای محصول را حفظ کنید.
بر خلاف میوه های تازه، گوه های فرآوری شده گاز فعال تولید نمی کنند.
میوه های خشک در روزهای روزه داری به طرز شگفت انگیزی با کفیر ترکیب می شوند، تنها نکته مهم محاسبه محتوای کالری غذای روزانه است.
شیرینی های سالم را می توان از سیب های خشک تهیه کرد. برای انجام این کار، برش های خیس شده در آب را از طریق چرخ گوشت چرخانده، عسل، آجیل و سایر میوه ها را اضافه کنید.
از توده به دست آمده گلوله هایی تشکیل می شود، در پودر کاکائو می غلتاند و خنک می شود.
مهم است که به یاد داشته باشید که هنگام پختن سیب های خشک، توصیه می شود که جوش نزنید.
بنابراین بسیاری از مواد مفید از بین می روند. کافی است میوه های خشک را نیم ساعت در آب جوشیده داغ خیس کنید تا نرم شوند.
خواص مفید سیب خشک در طب عامیانه سیب تازه و خشک به طور گسترده ای در طب عامیانه برای درمان کم خونی، اختلالات مدفوع، سوزش سر دل، تصلب شرایین و سایر بیماری ها استفاده می شود.
از این محصول جوشانده، دم کرده آب و توده های ویتامینی تهیه می شود که به تنهایی یا همراه با گیاهان دارویی، عسل، آجیل و سایر میوه های خشک استفاده می شود.
مزایای سیب خشک به دلیل مجموعه متعادلی از مواد ارزشمند است. این محصول نوشدارویی برای همه بیماری ها نیست، هر گونه درمان باید به طور جامع و پس از مشورت با متخصص انجام شود.
سیب را در خانه برداشت کنید برای خشک کردن میوه ها می توانید از فر یا خشک کن برقی استفاده کنید.
میوه ها شسته می شوند، پاک می شوند و به برش های تمیز بریده می شوند. بسیار مهم است که قطعات ضخامت یکسانی داشته باشند تا به طور یکنواخت رطوبت خود را از دست بدهند.