وجود گردو در شکر پنیر تهران گردویی می تواند خواص زیادی به شکر پنیر ببخشد بنابراین مصرف آن برای تمام افراد حتی کودکان نیز توصیه می شود.
ملاس محصول جانبی فرآیند تولید شکر است. الیاف ساقه ها که به نام باگاس شناخته می شوند، سوزانده می شوند تا انرژی لازم برای فرآیند استخراج قند را فراهم کنند.
کریستالهای ماسکویت شکر خام دارای پوشش قهوهای چسبنده هستند و میتوان از آنها بهعنوان غذا به شکل اصلیشان استفاده کرد.
یا با دی اکسید گوگرد یا اسید کربنیک فرایند اشباع سفید میشوند تا محصولی سفید به دست آید.
چغندرقند گیاهی دو ساله است که ریشه گوشتی آن در سال اول تشکیل می شود.
در مناطق معتدل با بارندگی متوسط کشت می شود و به خاک حاصلخیز نیاز دارد.
برداشت محصول در پاییز انجام می شود و با برداشتن رویه ها و چسبندگی خاک انجام می شود.
محصولات ریشه را می توان بدون از دست دادن ساکارز برای چندین هفته قبل از ارسال به کارخانه فرآوری نگهداری کرد.
جایی که چغندرها شسته، بریده می شوند و برای بدست آوردن شربت قند به دستگاه های پخش فرستاده می شوند.
آب حاصل از دستگاه های پخش از مخازن اندازه گیری عبور می کندسپس از فیلترهای ساخته شده از خرده چوب یا پارچه درشت یا از غربال های فلزی عبور داده می شود تا از ذرات خمیر جدا شود.
پس از آن، آب میوه تا +60 درجه سانتیگراد در مخازن، در دیگ های مجهز به لوله هایی که آب میوه از آنها عبور می کند، گرم می شود و بخار به فضای بین لوله ها منتقل می شود.
پس از آن، شیره وارد دستگاه اجابت مزاج می شود و چندین بار با آهک ( فرایند دفع ) و سپس با دی اکسید کربن (فرایند اشباع) تصفیه می شود.
فرآیندهای اجابت مزاج و اشباع شامل این واقعیت است که آهک هنگام گرم شدند.
پایه های آلی ضعیف را در رسوب جابجا می کند و نمک های کلسیم نامحلول را با اسیدهای آلی دوبازیک می دهد و قند معکوس را تجزیه می کند.
با پروتئین های حبوبات ترکیبات نامحلول می دهد و در نهایت مقدار زیادی از آن سوسپانسیون موجود در آب میوه را به داخل رسوب می برد.