قارچ صدفی کوهی سالم ارگانیک تازه

یکی از منحصر به فرد ترین ماده غذایی در بین مواد غذایی دیگر قارچ است . چیزی که قارچ های خوراکی را منحصر به فرد می کند تعداد بسیار زیاد گونه هایی که از آن در جهان وجود دارد است که یکی از این گونه ها قارچ صدفی کوهی است . اگر علاقه مند به کسب اطلاعات بیشتر در مورد این قارچ های خاص هستید و می خواهید اطلاعاتی درباره قارچ صدفی کوهی سالم کسب کنید تا انتهای مطلب با ما همراه باشید .

قارچ صدفی کوهی سالم ارگانیک تازه

خرید قارچ صدفی کوهی

خرید قارچ صدفی کوهی قارچ صدفی چیست ؟ قارچ صدفی به دلیل بافت لطیف و طعم ملایم و خوش طعم خود در سراسر جهان محبوبیت زیادی دارد . قارچ ها به طور معمول دارای کلاهک های پهن ، نازک ، صدف مانند یا بادبزن هستند و سفید ، خاکستری یا قهوه ای مایل به زرد هستند و سطح زیرین آن را آبشش ها پوشانده اند . کلاهک‌ها گاهی اوقات لبه‌دار هستند و می‌توانند در دسته‌هایی از قارچ‌های کوچک یا به‌صورت جداگانه به‌عنوان قارچ‌های بزرگ‌تر یافت شوند . آنها حتی برای ساخت مبلمان میسلیوم و بسیاری از محصولات دیگر استفاده می شوند .

قارچ صدفی را از کجا بخریم ؟ از آنجایی که بیشتر قارچ های صدفی و قارچ جنگلی  تجاری موجود در گلخانه ها کشت می شوند ، در تمام طول سال در دسترس هستند . آنها گاهی اوقات به صورت آزاد فروخته می شوند ، اما اغلب به صورت بسته بندی یا بسته بندی شده با قیمت تعیین شده فروخته می شوند . این قارچ ها گاهی اوقات در سوپرمارکت های بزرگ در بخش محصولات ظاهر می شوند و قارچ های تازه و خشک اغلب در بازارهای آسیایی یافت می شوند . گونه های وحشی آن نیز در فصل پاییز موجود هستند .

برای خرید قارچ صدفی به دنبال قارچ ها یا خوشه هایی از قارچ ها با بافتی روشن و فنری و بدون لکه های پژمرده یا تیره باشید زیرا این لکه‌ها نشان می‌دهد که قارچ‌ها رطوبت را جذب کرده و شروع به خراب شدن کرده‌اند . قارچ های خشک شده باید در ظرف دربسته و عمدتا کامل با عطر دلپذیر باشند .

قارچ صدفی کوهی اصفهان

قارچ صدفی کوهی اصفهان قارچ های صدفی کوهی به دلیل این که یکی از خاص ترین قارچ های جهان و بسیار کمیاب است ، در هر فروشگاهی یافت نمی شود اما شاید بتوانید آن ها را در فروشگاه های زنجیره ای و بسیار معروف پیدا کنید ؛ یکی از شهر هایی که فروشگاه های زنجیره ای و معتبر زیادی دارد اصفهان است که شما خریداران محترم می توانید از روش حضوری به صورت مراجعه به بازار های مواد غذایی و غیر حضوری به صورت بازدید از سایت های فروشگاه های مواد غذایی ، قارچ صدفی و قارچ کامبوجا کوهی مورد نظر خود را خریداری کنید .

قارچ صدفی کوهی تازه

قارچ صدفی کوهی تازه طرز پخت با قارچ صدفی مانند همه قارچ‌ها است ، قارچ صدفی نیز تقریباً مانند اسفنج عمل می‌کند و هر آبی را که با آن تماس پیدا می‌کند خیس می‌کند پس آنها را به هیچ عنوان به خاطر تمیز کردنشان در آب نگذارید . قارچ صدفی پرورشی معمولاً به تمیز کردن زیادی نیاز ندارد و به سادگی هر تکه ای را با یک دستمال کاغذی خشک پاک کنید . برای قارچ های کثیف اضافی می توان از دستمال کاغذی مرطوب استفاده کرد .

قارچ های تمیز شده را می توان تفت داد ، سرخ کرد ، آب پز ، برشته ، سرخ شده یا کبابی کرد . از قارچ ها به صورت کامل ، ورقه شده یا به سادگی به قطعات با اندازه مناسب استفاده کنید . در حالی که می‌توانید قارچ صدفی را به صورت خام مصرف کنید و می‌توان آن‌ها را کاملا به سالاد اضافه کرد ، اما وقتی نپخته باشند طعم کمی فلزی دارند . توصیه می کنیم از قارچ های صدفی برای غذاهای پخته استفاده کنید .

حال قارچ صدفی چه طعمی دارد ؟ قارچ صدفی طعم لطیف و خوش طعمی دارد . از آنجا که طعم آنها ملایم است ، در طیف وسیعی از غذاهای مختلف به کار می روند . این قارچ هنگام پختن بافت لطیف و دلپذیری به خود می گیرد . در روش‌های پخت آن مانند سرخ کردن و کباب کردن می‌توانید بافت بیشتری را در قارچ‌ها حفظ کنید ، در حالی که تفت دادن قارچ‌ها را نرم‌تر می‌کند .

نحوه نگهداری قارچ صدفی به این گونه است که آنها را در یک کیسه کاغذی شل (نه پلاستیکی) تا سه روز در یخچال نگهداری کنید . آنها ظریف هستند و هر چه بیشتر بی مصرف بمانند شروع به پژمرده شدن و خشک شدن و سفت شدن می کنند . قارچ های خشک شده را باید در ظرف دربسته در مکانی خنک و تاریک تا یک سال نگهداری کرد . قارچ های پخته شده تا سه روز در یخچال نگهداری می شوند یا تا سه ماه می توانند منجمد شوند . منجمد کردن قارچ‌های خام را توصیه نمی‌کنیم زیرا آب بزرگترین دشمن این نوع قارچ است و رطوبت بافت ظریف آن‌ها را از بین می‌برد .

قارچ صدفی کوهی جنگلی

قارچ صدفی کوهی جنگلی قارچ های صدفی کوهی به دو نوع گلخانه ای و جنگلی ( وحشی ) تقسیم می شوند ؛ همانطور که از نام قارچ گلخانه ای پیداست این قارچ توسط انسان درون گلخانه ها کاشته و پرورش می یابد اما قارچ های جنگلی به صورت خودرو و وحشی ، سبز می شود .

قارچ های صدفی کوهی فواید بسیار زیادی دارند که از جمله آن های می توانیم به :۱_ منبع اکسیدان : قارچ های صدفی کوهی سرشار از آنتی اکسیدان است که موادی هستند که به سلولی در بدن کمک می کنند . ، ۲_افزایش سلامت قلب : قارچ صدفی ممکن است با عوامل خطر بیماری قلبی مانند کلسترول بالا و فشار خون بالا و سلامت قلب را تقویت کند . ، ۳_تنظیم قند خون : این قارچ علاوه بر ارتقای سلامت قلب ، ممکن است به تنظیم سطح قند خون کمک کند . ، ۴_ حمایت از سیستم ایمنی : قارچ صدفی ممکن است از راه های موجود از سیستم ایمنی بدن شما حمایت کند . و هزاران فواید دیگر که برای بدن مفید هستند اشاره کرد.

قارچ صدفی کوهی جنگلی چه زمانی در فصل موجود است ؟ در طبیعت ، می توانید قارچ صدفی را در پاییز پیدا کنید . بهترین زمان بعد از اولین یخبندان سال یا بعد از تغییرات بزرگ آب و هوا مانند اولین آخر هفته گرم بهار است ؛ پرورش دهندگان تجاری در تمام طول سال در حال برداشت قارچ صدفی هستند ، بنابراین تا زمانی که سوپرمارکت آنها را ذخیره می کند ، همیشه در دسترس هستند . بیشتر قارچ‌های صدفی در محیط‌های سرپوشیده و تحت شرایط کنترل‌شده رشد می‌کنند ، بنابراین هیچ فصل خوب یا بدی مانند برخی محصولات دیگر وجود ندارد .