اگر می خواهید در خانه ماست صاف شده درست کنید، آنقدرها هم که فکر می کنید سخت نیست:
1/2 گالن شیر (ممکن است بدون چربی، 2٪ یا کامل) را گرم کنید. شیر را در یک قابلمه 3 لیتری بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
شما می توانید با مصرف ماست کاله به سلامت خود کمک نمائید.
شیر را تا زمانی که حباب های کوچک ظاهر می شود تقریباً به جوش آید. شیر را مرتباً هم بزنید تا نسوزد.
شیر را تا دمای گرم حدود 110-115 درجه فارنهایت سرد کنید و به یک کاسه شیشه ای یا سرامیکی منتقل کنید.
در ضمن ماست پروبیوتیک بسیار پر انرژی می باشد.
دمای بالاتر می تواند باکتری ها را از بین ببرد، در حالی که دمای سردتر می تواند از تخمیر جلوگیری کند.
ماستها انواع مختلفی دارتد که یک نمونه عالی آن ماست میوه ای خانگی می باشد.
½ فنجان ماست ساده را با کشت های زنده یا یک بسته استارتر ماست داخل شیر بزنید. کاسه را با یک درب یا بشقاب تمیز بپوشانید. کاسه را در یک حوله بپیچید.
فر را به مدت 1-2 دقیقه روی حرارت گرم کنید و چراغ فر را روشن کنید. فر را خاموش کنید (چراغ را روشن بگذارید) و ماست را داخل فر قرار دهید. بگذارید حداقل 4 ساعت بماند اما ممکن است یک شب بماند.
دمای فر باید حدود 110 درجه فارنهایت باشد.
سپس ماست آماده استفاده است. اگر این غلظت رقیقتر را ترجیح میدهید، چند ساعت قبل از غذا در یخچال بگذارید.
اگر ماست غلیظ تری به سبک یونانی می خواهید، ماست را صاف کنید. یک الک توری ریز را روی یک کاسه بزرگ قرار دهید و با یک فیلتر قهوه یا پارچه پنیر بپوشانید.
در ضمن ناگفته نماند یک نمونه از ماست خوب و با کیفیت ماست چکیده می باشد.
ماست را داخل الک بریزید و تا چند ساعت در یخچال قرار دهید تا آب پنیر مایع و آب اضافی آن گرفته شود. ماست را ممکن است حدود 7 روز در یخچال نگهداری کنید.
- منابع:
- تبلیغات: