پنل ال ای دی قابل تنظیم در بازار مشهد با قیمت هنگفتی به فروش رسید

از فروشگاه‌های خرده‌فروشی تا اداره‌ها، از ساختمان‌های تجاری تا خانه‌های مسکونی پنل ال ای دی قابل تنظیم محیطی دلپذیر را برای شما به ارمغان می‌آورند.
پنل‌های ال ای دی برای تأمین روشنایی محیط از تکنولوژی متفاوتی نسبت به دیگر چراغ‌ها بهره می‌برد.

پنل‌های ال ای دی با طراحی مدرنی که دارند جایگزین مناسبی برای چراغ‌های فلورسنت محسوب شده و یکی از بهترین گزینه‌ها برای تنظیم روشنایی داخلی فضاهای مختلف ساختمان هستند.

انعطاف‌پذیری در طراحی، کیفیت نور کارآمد، قابلیت استفاده مداوم و طولانی مدت، طول عمر بالا، ایجاد طیف رنگی متنوع، سازگاری با نرم‌افزارهای متعدد و بدون شک از نقاط قوت پنل ال ای دی  به شمار می‌آیند.

پنل‌های ال ای دی تراشه‌های بیشتری نسبت به سایر لامپ‌های با تکنولوژی ال ای دی  داشته و به همین دلیل نور بیشتری تولید می‌نمایند.

این پنل‌ها در اندازه‌های مختلف تولید شده و قیمت آنها بستگی به سایز، کیفیت جنس و نور ساطع شده از آنها دارد.

پنل‌های ال ای دی  به منظور ایجاد شرایط نوری بهتر ساخته شده‌اند.

پنل

پنل‌ها معمولاً دارای یک قاب آلومینیومی سبک وزن بوده که از سه لایه تشکیل شده است؛ قاب پنل‌ها یکی از مهم‌ترین اجزای تشکیل‌دهنده آن می‌باشد که به منظور جلوگیری از به هدر رفتن نور طراحی شده است.

ایه‌های داخلی شامل چیپ‌های ال ای دی ،صفحه هدایت‌کننده نور و دیفیوزر می‌باشد.

دیفیوزر به طور معمول در مقابل صفحه هدایت‌کننده نور قرار گرفته و کار آن توزیع نور به طور یکنواخت و مساوی در سطح پنل می‌باشد.

همچنین، صفحه منعکس‌کننده نور دقیقاً در پشت صفحه هدایت‌کننده نور قرار دارد.
بخش حیاتی دیگر در پنل، صفحه انتهایی پنل است که بر روی دید کلی چراغ‌های روشنایی تاثیر می‌گذارد.

پنل‌های ال ای دیمعمولاً توسط هیت‌سینک تجهیز می‌شوند تا ایمنی را تضمین نمایند.

صفحه هدایت‌کننده ال ای دی نوعی از ماده نوری است که طراحی شده تا در هنگام اتصال به منبع تغذیه، نور روشن و همگن ارائه دهد. صفحه هدایت‌کننده و دیفیوزر با همدیگر کار کرده تا یک نور یکنواخت را تولید نمایند.

تکنولوژی مورد استفاده در روشنایی پنل‌ها، امکان روشن شدن آنی را بدون هیچ‌گونه لرزش نور، تابش اشعه فرا بنفش و غیره فراهم می‌نماید.

آلومینیوم یکی از بهترین مواد برای استفاده به عنوان قاب پنل‌ها می‌باشد که معمولاً در پشت پنل مورد استفاده قرار می‌گیرد.

چیپ‌های ال ای دی معمولا از آلومینیوم، آرسنید و گالیوم درست می‌گردند. ناخالصی به منظور ایجاد الکترون‌های آزاد و افزایش هدایت مواد نیمه‌هادی اضافه می‌گردد.

این ناخالصی‌ها قابلیت تعیین رنگ چیپ‌ها را نیز دارند که چگونه رنگ مورد نظر بدون استفاده از فیلتر قابل دستیابی باشد. چیپ‌های ال ای دی به طور معمول توانایی ایجاد رنگ سفید را دارند.