آجیل ها به دلیل پرچرب بودن و کالری بالا، رپ بدی دریافت می کنند، اما کالری ها آدم بدی نیستند. آنها همان چیزی هستند که برای انرژی به آن نیاز دارید، به علاوه آجیل حاوی مقادیر زیادی فیبر و پروتئین است که به این معنی است که بدن شما آنها را آهسته تر از غذاهای تصفیه شده هضم می کند.
اگر به دنبال میان وعده ای هستید که بتوانید بیشتر از آن بخورید، پسته تواضع انتخاب خوبی است. در مقایسه با سایر آجیل ها مانند گردو، آجیل برزیلی، آجیل ماکادمیا یا فندق، کالری کمتری در هر اونس دارند.
آنتی اکسیدان ها ترکیباتی در غذاها هستند که می توانند با “پاکسازی” سلول ها از رادیکال های آزاد مضر فوایدی را به همراه داشته باشند. و اتفاقاً پسته پر از آن است.
بهترین آنتی اکسیدان پسته لوتئین است که سلامت چشم را تقویت می کند، بتا کاروتن که ممکن است شناخت درازمدت را تقویت کند و گاما توکوفرول که التهاب سیستمیک را کاهش می دهد. پسته با 3 گرم در هر اونس منبع شگفت انگیز فیبر است.
و از آنجایی که مکملهای فیبر اغلب گچی و کاملاً ناخالص هستند، ترجیح میدهیم دوز روزانه خود را از غذا – و درعینحال، از غذاهای خوشمزه دریافت کنیم. خوردن فیبر کافی فقط باعث حرکت در بخش گوارش نمی شود. همچنین سلامت میکروبیوم شما را تقویت می کند، که به باکتری های دوست در روده شما معروف است.
اگرچه تحقیقات در مورد حشرات خوب روده هنوز در مراحل اولیه است، یک میکروبیوم پررونق ممکن است با مزایایی مانند کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی، وزن سالم تر و حتی سلامت روانی بهتر همراه باشد.
داشتن یک قلب شاد هرگز خوشمزه تر از این نبوده است. تحقیقات امیدوارکننده نشان میدهد که گنجاندن پسته در رژیم غذایی میتواند کلسترول خون را کاهش دهد که عامل خطر اصلی در ایجاد بیماریهای قلبی عروقی است.
یک مطالعه نشان داد که افزودن پسته به رژیم غذایی مدیترانهای باعث کاهش کلسترول تام و LDL (معروف به کلسترول بد) حتی بیشتر از یک رژیم غذایی Med به تنهایی میشود. (اگرچه ما هنوز طرفداران پر و پا قرص غذا خوردن به سبک مدیترانه ای هستیم!)